Lasien tummennukset

Lasien tummennukset teemme käyttämällä laadukkaimpia SunTekin Carbon- sarjan tummennuskalvoja, jotka olemme käytössä todenneet markkinoiden parhaiksi. SunTekin kalvoissa on kestävä naarmuuntumissuoja, jonka ansiosta kalvot pysyvät pitkään uudenveroisina. Toisin kuin joidenkin valmistajien kalvot, SunTekin Carbon-sarjan kalvot eivät sisällä lainkaan metallia, eivätkä täten aiheuta häiriöitä mahdollisille lasiantenneille tai auton sisällä oleville sähkölaitteille. Valmistaja myöntää kalvoille seitsemän vuoden takuun. Itse työlle myönnämme viiden vuoden takuun.

Lasien tummennuksista on lukuisia hyötyjä ulkonäöllisten seikkojen lisäksi. Yksi suurimmista hyödyistä on tehokas lämmöntorjunta, joka esim. autossa on ehdottoman hyvä kun kyydissä on lapsia tai lemmikkejä. Tummennuskalvo pysäyttää auringon lämpösäteilyn lasiin, eikä aurinko täten pääse lämmittämään auton sisäpuolella olevia esineitä, ihmisiä tai lemmikkejä. Tähän kun yhdistetään monesta autosta löytyvä ilmastointi, on matkustusmukavuus huipussaan eikä aurinko pääse polttamaan matkustajien ihoa.

Huomionarvoisia hyötyjä ovat:

  1. Näkösuoja (esim. varkaat eivät näe jos autossa säilytetään jotain arvokasta)
  2. Sirpalesuoja (rikkoutuessaan lasi ei sirpaloidu auton sisään, vaan kalvo sitoo rikkoutuneen lasin suurimmalta osin yhdeksi palaksi, joka monesti pysyy vielä paikoillaan rikkoutumisen jälkeenkin. Kuvaesimerkki kolarissa rikkoutuneesta lasista löytyy Galleriasta.)
  3. UV-suoja (kalvo torjuu 99 % auringon haitallisista säteilyistä)
  4. Häikäisysuoja (kalvo poistaa häikäisystä jopa 70 %)
  5. Ulkonäkö
  6. Lisää yksityisyyttä
  7. Lämmöntorjunta (vähentää ilmastointilaitteen taakkaa ja sitä kautta polttoaineenkulutusta)

Tummuusvaihtoehdot ovat: 5 % (tummin), 18 % (suosituin), 25 % (tehdassävyä vastaava), 35 %, 45 % ja 55 % (vaalein).

Ota yhteyttä keskustellaaksi lisää aiheesta tai jos tahdot tarjouksen autosi tummennuksista!

Klikkaamalla TÄSTÄ pääset virtuaalivalitsimeen, josta voi katsoa hieman esimerkkejä miltä eri tummuuksien kalvot näyttävät eri korimallien autoissa.

 

 

 

Teippaukset

Yliteippaus jonka päälle teippileikkurilla tehty "ralliteipit"

Tarjontaamme kuuluu myös kaikenlaiset teippaukset, aina yliteippauksiin asti.

Käytämme teippaustöissä ainoastaan parhaita saatavilla olevia materiaaleja, kuten 3M, Hexis tai Avery, riippuen asiakkaan väritoiveesta.

Yliteippaus on maalausta huomattavasti edullisempi sekä nopeampi tapa vaihtaa väriä eikä värinvaihto välttämättä ole lopullinen, sillä teipin saa milloin vain poistettua auton pinnasta. Edellä mainitusta syystä teippaus onkin suosittu tapa kokeilla hieman erikoisempia väriyhdistelmiä sillä auton alkuperäinen maalipinta säilyy teipin alla vahingoittumattomana.

Teippaamalla voidaan myös muokata auton ulkonäköä miellyttävämpään suuntaan, teippaamatta kuitenkaan koko autoa. Hyvänä esimerkkinä melko suosittu katon teippaus mustaksi, joka tuo paljon uutta ilmettä. Toisena esimerkkinä nykyään suosittu kromisten ikkunalistojen mustaksi teippaaminen, joka tuo autolle uutta ilmettä roppakaupalla.

Teemme myös kaikenlaiset mainosteippaukset ja tarpeen vaatiessa niihin liittyvät suunnittelutyöt. Teippileikkurilla voimme tehdä mittatilaustyönä juuri sellaiset tarrat kuin asiakas haluaa.

Teippauksissa vain mielikuvitus on rajana, ota yhteyttä kysyäksesi lisää aiheesta!

Suojateipit

Kuvassa musta struktuuripintainen takapuskurin suojateippi

Kauttamme saat myös erilaisia suojateippauksia. Yleisin suojateippaus on takapuskurin pääliosaan tehtävä kirkas, läpinäkyvä suojateippi, jonka tarkoitus on suojata puskuria naarmuilta joita voi syntyä tavaroita lastatessa tavaratilaan tai koiran hypätessä kyytiin. Kirkas suojateippi on niin näkymätöntä, ettei sitä huomaa miltei ollenkaan ja se kestää kulutusta äärimmäisen hyvin. Teippi on ns. itsestään parantuvaa, mikä tarkoittaa sitä että lämmetessään teipistä häviää pienet naarmut joita on voinut ajan saatossa syntyä.

Kirkasta suojateippiä voidaan myös asentaa auton keulaan suojaamaan etupuskuria, etuvaloja ja/tai konepeltiä kiveniskuilta ja naarmuilta. Keulassakin kirkas teippi on todella huomaamatonta.

Vaihtoehtona kirkkaalle suojateipille valikoimastamme löytyy myös musta struktuuripintainen suojateippi (kuvassa). Kyseinen teippi kestää kulutusta äärimmäisen hyvin ja onkin monien asiakkaiden mielestä esteettisesti miellyttävämpi vaihtoehto takapuskurin pääliosaan.

Käytännössä suojateipin käyttökohteet ovat rajattomat ja sitä voidaan asentaa miltei minne vain mihin katsotaan syntyvän kulumaa tai muita jälkiä. Yleisimmät suojateippauskohteet ovat: takapuskurin pääliosa, kynnykset, ovien kynsikupit, etuvalot, etupuskuri, konepelti, peilit yms. Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää suojateippauksista!

 

 

Murtosuojakalvot

Kauttamme saatavilla myös murtosuojakalvoitukset. Kuten tavalliset tummennukset, teemme myös murtosuojakalvoitukset parhailla SunTekin tummennetuilla murtosuojakalvoilla. Kalvojen valonläpäisyprosentti on ainoastaan 5 %, joten näkyvyys auton sisälle heikkenee huomattavasti. Kuten tavallisissakin tummennuskalvoissa näkyvyys autosta ulospäin säilyy hyvänä. Ulkonäöllisesti lasi johon on asennettu murtosuojakalvo on hyvin samannäköinen kuin tavallinen tummennettu ikkuna, mutta kestävyys on aivan eri luokkaa.

Paksut erikoismuovista valmistetut, lasin sisäpuolelle asennettavat SunTek murtosuojakalvot estävät auton sisätilaan näkemisen ja vaikeuttavat sisälle tunkeutumista huomattavasti. Tavallisesti esim. pakettiauton takalasi hajoaa sirpaleiksi melko helposti. Murtosuojalla varustettu lasi sen sijaan kestää iskuja todella paljon paremmin, hajoamatta sirpaleiksi. Vaikkakin varas saisi lasin rikottua, sitoo murtosuojakalvon erittäin kova liimapinta rikkoutuneen lasin paikoilleen, estäen vieläkin autoon pääsyn. Lisäiskujen lyöntienergia vaimenee rikkoutuneen lasin ja siihen kiinnittyneen suojakalvon joustavuuteen.

Yleisesti pakettiautoon murtautuminen kestää ainoastaan sekunteja, kun varas rikkoo ikkunan ja sitä kautta vie haluamansa omaisuuden mennessään. Murtosuojakalvo hidastaa varkaan aikeita ja täten nostaa kiinnijäämisen riskin niin korkeaksi, ettei varkaan kannata jäädä yrittämään sisälle pääsyä vaan etsiä helpompi kohde. Parhaimmillaan kalvojen ansiosta säästytään arvokkaiden työkalujen menetykseltä ja siitä johtuvasta taloudellisesta vahingosta.

Ota yhteyttä keskustellaaksesi lisää murtosuojakalvojen hyödyistä ja ominaisuuksista!