Suojateipit

Suojateipit

Kauttamme saat myös erilaisia suojateippauksia. Yleisin suojateippaus on takapuskurin pääliosaan tehtävä kirkas, läpinäkyvä suojateippi, jonka tarkoitus on suojata puskuria naarmuilta joita voi syntyä tavaroita lastatessa tavaratilaan tai koiran hypätessä kyytiin. Kirkas suojateippi on niin näkymätöntä, ettei sitä huomaa miltei ollenkaan ja se kestää kulutusta äärimmäisen hyvin. Teippi on ns. itsestään parantuvaa, mikä tarkoittaa sitä että lämmetessään teipistä häviää pienet naarmut joita on voinut ajan saatossa syntyä.

Kirkasta suojateippiä voidaan myös asentaa auton keulaan suojaamaan etupuskuria, etuvaloja ja/tai konepeltiä kiveniskuilta ja naarmuilta. Keulassakin kirkas teippi on todella huomaamatonta.

Vaihtoehtona kirkkaalle suojateipille valikoimastamme löytyy myös musta struktuuripintainen suojateippi (kuvassa). Kyseinen teippi kestää kulutusta äärimmäisen hyvin ja onkin monien asiakkaiden mielestä esteettisesti miellyttävämpi vaihtoehto takapuskurin pääliosaan.

Käytännössä suojateipin käyttökohteet ovat rajattomat ja sitä voidaan asentaa miltei minne vain mihin katsotaan syntyvän kulumaa tai muita jälkiä. Yleisimmät suojateippauskohteet ovat: takapuskurin pääliosa, kynnykset, ovien kynsikupit, etuvalot, etupuskuri, konepelti, peilit yms.

Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää suojateippauksista!