Murtosuojakalvot

Meiltä saatavilla myös murtosuojakalvoitukset. Kuten tavalliset tummennukset, teemme myös murtosuojakalvoitukset parhailla SunTekin tummennetuilla murtosuojakalvoilla. Kalvojen valonläpäisyprosentti on ainoastaan 5 %, joten näkyvyys auton sisälle heikkenee huomattavasti. Kuten tavallisissakin tummennuskalvoissa näkyvyys autosta ulospäin säilyy hyvänä. Ulkonäöllisesti lasi johon on asennettu murtosuojakalvo on hyvin samannäköinen kuin tavallinen tummennettu ikkuna, mutta kestävyys on aivan eri luokkaa.

Paksut erikoismuovista valmistetut, lasin sisäpuolelle asennettavat SunTek murtosuojakalvot estävät auton sisätilaan näkemisen ja vaikeuttavat sisälle tunkeutumista huomattavasti. Tavallisesti esim. pakettiauton takalasi hajoaa sirpaleiksi melko helposti. Murtosuojalla varustettu lasi sen sijaan kestää iskuja todella paljon paremmin, hajoamatta sirpaleiksi. Vaikkakin varas saisi lasin rikottua, sitoo murtosuojakalvon erittäin kova liimapinta rikkoutuneen lasin paikoilleen, estäen vieläkin autoon pääsyn. Lisäiskujen lyöntienergia vaimenee rikkoutuneen lasin ja siihen kiinnittyneen suojakalvon joustavuuteen.

Yleisesti pakettiautoon murtautuminen kestää ainoastaan sekunteja, kun varas rikkoo ikkunan ja sitä kautta vie haluamansa omaisuuden mennessään. Murtosuojakalvo hidastaa varkaan aikeita ja täten nostaa kiinnijäämisen riskin niin korkeaksi, ettei varkaan kannata jäädä yrittämään sisälle pääsyä vaan etsiä helpompi kohde. Parhaimmillaan kalvojen ansiosta säästytään arvokkaiden työkalujen menetykseltä ja siitä johtuvasta taloudellisesta vahingosta.

Ota yhteyttä keskustellaaksesi lisää murtosuojakalvojen hyödyistä ja ominaisuuksista!