Kiinteistökalvotukset

Kalvotukset kaikkiin kiinteistöihin

Meiltä saatte ikkunoiden suojakalvot kotiin ja muihin kiinteistöihin. Teemme esimerkiksi auringosuoja-, murtosuoja- ja näkösuojakalvotuksia.

Huurrekalvot

Huurrekalvo on ollut miltei suosituin vaihtoehto kun tarvitaan näkösuojaa ikkunaan. Huurrekalvo katkaisee näköyhteyden täysin, mutta päästää kuitenkin valoa hyvin läpi, jolloin kalvotuksen kohteena oleva tila ei pimene ulkoa tulevalta valolta. Huurrekalvolla saadaan myös helpotusta tuotantotiloissa kohteisiin mihin esim. aurinko pääsee suoraan paistamaan häiritsevästi. Huurrekalvo hajottaa auringon säteet tasaiseksi jolloin häiritsevä auringonpaiste häviää, mutta valo pääsee kuitenkin sisälle miellyttävästi.

Toimii myös esim. toimistossa lasiseinässä jos tahdotaan täydellinen näkösuoja.

Aurinkosuojakalvot

Mikäli kiinteistössä tahdotaan suojautua auringolta, voidaan ikkunoihin asentaa aurinkosuojakalvot jotka pysäyttävät auringon lämpösäteilyn lasiin, jolloin kalvotettu tila pysyy huomattavasti viileämpänä. Vaihtoehtoina on huomaamaton kalvo joka suojaa todella hyvin auringolta, tai vaihtoehtoisesti valikoimasta löytyy myös eri asteisia peilikalvoja joilla saavutetaan myös samalla näkösuojaa ulkopuolelta tulevilta katseilta.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää